Acvarii

Un acvariu în casă atrage banii şi norocul

Apa şi vieţuitoarele ei simbolizează, în multe locuri şi tradiţii ale lumii, avere şi bunăstare. Chinezii spun că prezenţa apei în casa unui om îi va aduce acestuia noroc, bani şi protecţie împotriva dezastrelor. Oare există o metodă mai încântătoare de a ne bucura de prezenţa benefică a apei în casa noastră, decât amenajarea unui acvariu?

Apa este un remediu eficient care dă naştere în mai toate cazurile la rezultate Feng-shui pozitive; este purtătoare de energii benefice, iar peştii sunt adevărate talismane care aduc noroc şi prosperitate.

Principiile Feng-shui consideră prezenţa apei în locuinţă un simbol al norocului şi al succesului, iar perseverenţa peştilor ce înoată, uneori împotriva curentului, ne aminteşte că în viaţă este nevoie să treci peste tot felul de încercări. De aceea, în China, oamenii privesc peştii ca pe simboluri ale forţei motivante de a depăşi obstacole.

P: www.petmagazin.ro cel mai bun petshop online! La noi gasesti material filtrant acvariu dar si plante artificiale acvariupompa de acvariu sau filtre externe acvariu.

În Feng-shui, fiecare zonă a spaţiului de locuit corespunde unui anumit plan al vieţii: nordul corespunde carierei, sudul este zona faimei şi a recunoaşterii, estul corespunde sănătăţii şi familiei, iar zona de vest este zona copiilor şi a creativităţii. Amplasaţi acvariul în acea zonă pe care doriţi să o activaţi, dar evitaţi camera de dormit şi bucătăria. Un acvariu aşezat în oricare dintre aceste încăperi nu va face decât să direcţioneze aici toate energiile negative, producând astfel un efect invers decât cel urmărit.

În China, simbolul pentru bogăţie şi succes este carasul. Dacă vreţi să realizaţi un acvariu Feng-shui, aşezaţi în el 9 peşti: 8 caraşi aurii şi unul negru. Explicaţia constă în aceea că numărul 9 simbolizează viaţa lungă, în timp ce auriul este o culoare metalică, iar metalul potenţează apa. Peştele negru va asigura protecţie.
Pentru că prea multă apă atrage ezitare şi nehotărâre, dimensiunile acvariului trebuie să fie proporţionale cu cele ale camerei şi nu va fi lăsat niciodată nepopulat; dacă unul dintre peşti moare, atunci înseamnă că el şi-a îndeplinit misiunea şi va fi imediat înlocuit.

Forma acvariului are şi ea un rol foarte important în activarea energiilor pozitive şi va fi aleasă în funcţie de acea zonă a casei în care v-aţi hotărât să îl amplasaţi: pătrată sau dreptunghiulară pentru zona de sud şi sud-est, rotundă pentru nord şi celelalte zone. Cât despre apă, într-un acvariu Feng-shui aceasta trebuie să fie în permanentă mişcare, pentru a atrage energiile pozitive.

Pentru a vă bucura de toate beneficiile unui acvariu Feng-shui, aveţi grijă ca acesta să fie întreţinut corespunzător. Un vas în care peştii înoată fără griji, în apă limpede şi bine oxigenată, fără plante în exces, vă va transmite cu siguranţă o stare generală de bine, vă va ajuta să vă încărcaţi bateriile şi va atrage gândurile pozitive. Pentru că principiile pe care se bazează întreaga artă Feng-shui sunt Ordinea şi Armonia.
Amplasarea unui acvariu Feng-shui în casă nu numai că va atrage norocul de partea voastră, dar este şi un bun motiv pentru a pune în practică pasiunea pentru acvarii.

P: www.petmagazin.ro cel mai bun petshop online! La noi gasesti hrana pentru pesti dar si sterilizator uv acvariuechipamente acvarii sau incalzitor apa acvariu.

Articolul Anterior Următorul Articol

S-ar putea să-ți placă și