Revista in Petshop-uri

Revista Aquarium Terrarium poate fi gasita si in petshop-uri

Reviste

Parteneri

Newsletter


Facebook

Evenimente

Intalnirea cu membri "Aquarium Academy" de la scoala Olga Gudynn


   Academia tinerilor acvariști a debutat în primăvara acestui an, consemnând o premieră în acvaristica românească: amenajarea unui acvariu în șase școli din România. Unitățile de învățământ câștigătoare în urma campaniei inițiate de revista ”Aquarium&Terrarium” și magazinele ZOOMANIA- Școlile „Olga Gudynn” și ”Maica Domnului” din București; Școala ”George Coșbuc” din Iași; Școala ”Vasile Alecsandri” din Baia Mare; Școala ”Andrei Mureșanu” din Ploiești și ”Școala ”Sfântul Andrei” , din Gura Humorului- au fost dotate cu câte un acvariu JUWEL RIO complet utilat și amenajat, precum și cu pești, hrană și substanțe de întreținere a apei, de la TETRA. De asemenea, o echipă de profesioniști a stat la dispoziția tinerilor acvariști cu sfaturi și asistență de specialitate.


După emoțiile și entuziasmul inerente oricărui început, tinerii acvariști și-au intrat în rol având responsabilitatea de a întreține acvariile primite în dar, și de a fi cooptați astfel într-o aventură inedită. ”Aquarium Academy” a însemnat însă mai mult decât atât, a reprezentat o adevărată provocare, o experiență unică și de neuitat pentru tinerii acvariști. ”Campania începută de dvs.a fost o experiență minunată pentru mine”, ne-a mărturisit vizibil emoționat, unul dintre elevii clasei a IV-ai Școlii ”Olga Gudynn” din Capitală, unitate unde a plouat cu întrebări cu ocazia vizitei pe care am efectuat-o recent acolo. ”De câte ori putem hrăni peștii astfel încât să avem o apă curată și de calitate? ”, ”Ce specii recomandați unui acvarist începători?”, ”Pe timpul nopții, stingem lumina în acvariu sau nu?”- au fost numai câteva dintre întrebările cu care ne-au asaltat micuții acvariști de la ”Olga Gudynn” și la care au primit evident răspunsuri avizate. Fiecare întrebare, fiecare intervenție a elevilor pasionați de acvaristică a dovedit interesul de care s-a bucurat campania noastră, legitimându-ne astfel continuarea campaniei.


Un acvariu în fiecare școală

Sub titulatura ”Aducem un acvariu în fiecare școală”, campania noastră va continua din această toamnă cu un nou concurs, având ca deziderat dotarea cu câte un acvariu a cât mai multor școli din România. Urmărește site-ul nostru www.aquarium-terrarium.ro, în perioada următoare, pentru a afla detalii, iar școala ta poate avea șansa să fie inclusă în clubul nostru, iar tu îți vei putea vedea împlini visul de a deveni acvarist profesionist.


Redactor sef: Raluca Ene

Parteneri