Revista in Petshop-uri

Revista Aquarium Terrarium poate fi gasita si in petshop-uri

Reviste

Parteneri

Newsletter


Facebook

Palatul Copiilor Bacau

Palatul Copiilor Bacau

Palatul Copiilor Bacau este o institutie de invatamant specializata in activitatea extrascolara, adresata elevilor si prescolarilor cu varsta de cel putin 5 ani, in cadrul careia functioneaza in prezent 18 cercuri de specialitate. Clubul de acvaristica a fost infiintat in cadrul cercului de protectia mediului si ecologie pe care il coordonez.

Acvariul primit in urma concursului "Aquarium Academy" aflat in dotarea cercului, este un material didactic extrem de valoros, reprezentand o importanta sursa de insusire de deprinderi practice si de stimulare a creativitatii.

Cu ajutorul lui, elevii pot invata cum se amenajeaza un acvariu, cum si cu ce se hranesc pestii care traiesc in acel spatiu, pot observa comportamentul respectivilor pesti, modul lor de inmultire, etc. Interesul elevilor pentru studiul vietii acvatice poate fi demonstrat atat prin acumularea de cunostinte din acest domeniu cat si prin crearea de diverse obiecte utile sau decorative care sa faca trimitere la aceste noi preocupari (felicitari, tablouri, decoruri) din diverse deseuri din imediata lor apropiere.

Prof. Nela Dumea
http://www.palatulcopiilorbacau.ro