Revista in Petshop-uri

Revista Aquarium Terrarium poate fi gasita si in petshop-uri

Reviste

Parteneri

Newsletter


Facebook

Despre Aquarium Academy

Initiata sub deviza "Aducem un acvariu in fiecare scoala", in cadrul unei campanii de succes desfasurata de revista "Aquarium&Terrarium" si magazinele ZOOMANIA, academia tinerilor acvaristi a debutat in primavara anului 2011, consemnand o premiera in acvaristica romaneasca: amenajarea unui acvariu in unitatile de invatamant- de stat, particulare si palatele copiilor .

Cele 16 scoli castigatoare, in care au fost infiintate cluburi de acvaristica de-a lungul celor doua editii derulate pana in prezent, au fost dotate cu cate un acvariu JUWEL cu masa, complet utilat si amenajat, dar si cu pesti, hrana si substante de intretinere a apei, de la TETRA.

Programul "Aquarium Academy" reprezinta o adevarata provocare, o experienta unica si de neuitat pentru tinerii acvaristi.

Dupa emotiile si entuziasmul inerente oricarui inceput, membrii cluburilor si-au intrat in rol intretinand acvariile si chiar inmultind pestii primiti la inceput.

De asemenea, in cadrul fiecarui club au fost initiate activitati, concursuri interesante care au cooptat elevii intr-o aventura inedita, iar specialistii ZOOMANIA au fost solicitati la discutii si seminarii, in care au oferit micutilor acvaristi sfaturi si asistenta de specialitate.

Specii diverse de pesti, viu colorate, dintre cele mai populare printre acvaristi, plasate in decoruri adecvate, si-au regasit un mediu acvatic primitor si profesionist.

Fiecare intrebare adresata redactiei revistei sau specialistilor ZOOMANIA, fiecare initiativa a elevilor pasionati de acvaristica dovedeste interesul de care se bucura campania noastra, si ne legitimeaza astfel continuarea programului in alte unitati de invatamant din tara.

Urmareste in continuare site-ul nostru si, cine stie?, chiar scoala ta poate avea sansa de a fi inclusa in "Aquarium Academy", iar tu iti vei putea astfel implini visul de a deveni acvarist profesionist.

Parteneri